naar inhoud
Verenigingsloket

Info- en ontmoetingsmoment voor Diksmuidse verenigingen

16 apr
Alle Diksmuidse verenigingen (cultuur, jeugd, welzijn, sport, senioren) zijn op 12 juni 2024 om 19.15 uur van harte welkom in LDC Ten Patershove/CC Kruispunt voor een gezellig info- en ontmoetingsmoment. Het enige wat je moet doen is inschrijven en dat kan tot 2 juni.

We gaan aan de slag met volgende thema’s:

Registreer je vereniging op www.verenigingsloket.be van Vlaanderen

Het Verenigingsloket wil de info van alle verenigingen op één plek samenbrengen en wil ook de ondersteuning die verschillende instanties aanbieden, centraliseren.
Stad Diksmuide doet ook mee aan het Verenigingsloket. In een eerste fase willen we er alle gegevens over onze verenigingen een plaats geven. Klik hier voor meer info.


Nieuwe website www.uitindiksmuide.be in de maak

In het najaar komt er een gloednieuwe website waarop alle vrijetijdsactiviteiten in Diksmuide te vinden zullen zijn. Dat geldt ook voor de activiteiten van jouw vereniging. Er is maar één voorwaarde: registreer je activiteit in de UITdatabank.


UiTPAS

Is jouw vereniging al UiTPASpartner? Heb je vragen of opmerkingen? Of wil jouw vereniging UiTPAS partner worden?


Onze ondersteuning (subsidies, zaal- en materiaalverhuur)

Je kan onze ondersteuningsvormen terugvinden via deze link: https://www.diksmuide.be/evenementen-organiseren. Wij vinden het hoogtijd om de kwaliteit van wat we aanbieden te evalueren. Vul alvast onze bevraging in. Klik hier!

Jouw adviesraad

De sport-, cultuur-, jeugd- en seniorenadviesraad werken mee aan dit ontmoetingsmoment. Ze stellen zich er graag aan jou voor.

Schrijf je (vereniging) in 

Schrijf je hier in (tot en met 2 juni) met maximum twee personen per vereniging. 

Nieuwsoverzicht