naar inhoud

Nieuws : Jeugddienst

  • Alle berichten
  • logo Katrol

    Katrol zoekt stagiair(e)s

    dinsdag 9 juli 2024
    De Katrol gaat met kinderen en gezinnen aan de slag rond school, vrije tijd en opvoeding. Volg jij een sociaal-pedagogische opleiding? Dan vind je hier de geknipte stageplaats voor volgend academiejaar!
  • springkasteel met 4 jongens op

    Zot Zomerslot

    dinsdag 9 juli 2024
    Zat je afgelopen schooljaar in de lagere school en wil je de zomer met een knaller afsluiten? Op 30 augustus toveren we domein Ter Zaele in Beerst om in een waar speelparadijs.
  • groot houten klimkasteel om te spelen in grote zandbak

    Een zomer lang speelplezier bij de speelpleinwerking

    woensdag 12 juni 2024
    Een groep enthousiaste animatoren staat deze zomer elke dag klaar met een leuk en gevarieerd spelaanbod. Schrijf je in voor de werking in domein Zonnestraal (stadscentrum) of De Kastanjes (Pervijze).
  • groep volwassenen en kinderen bij het speelplein

    Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn

    woensdag 12 juni 2024
    Vladslo heeft er een nieuw speelplein bij. Het speelterrein ligt in de Beerststraat, net tegenover de vrije basisschool, op een terrein dat eigendom is van lokaal dienstencentrum De Klaproos.
  • kinderen en volwassenen

    Twintig tieners behalen diploma van de Tiener Techniekacademie

    vrijdag 17 mei 2024
    Twintig kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar ontvingen hun diploma van de Tiener Techniekacademie. Tijdens zes boeiende sessies werden de tieners ondergedompeld in de wereld van techniek. Naast een boeiend bedrijfsbezoek gingen de jonge deelnemers ook zelf creatief aan de slag.
  • leke-vladslo

    VV Leke-Vladslo kampioen!

    maandag 29 april 2024
    VV Leke-Vladslo heeft op de laatste speeldag met een 0-2 overwinning op Merkem Sport de titel gepakt in de regionale voetbalafdeling res. West-Vlaanderen A. Proficiat, kampioenen!
  • skatepark - beton

    Skaters hebben voortaan eigen stek op sportdomein De Pluimen

    zaterdag 16 maart 2024
    Skaters hebben voortaan hun vaste stek in Diksmuide. Op sportdomein De Pluimen is er nu een volwaardig skatepark van 600m² met verschillende elementen. Het lokaal bestuur investeerde in totaal zo’n 135.000 euro voor de aanleg van het park en de nodige omgevingswerken.
  • jongeren die elkaar vasthebben en we zien de rug

    Diksmuide krijgt een OverKop-huis

    zaterdag 17 februari 2024
    Jongeren kunnen binnenkort in Diksmuide terecht in een OverKop-huis. Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits maakte vandaag bekend dat onze stad één van de 23 Vlaamse en Brusselse gemeenten is die zo’n OverKop-huis krijgt.
  • student tussen stapels boeken

    Opnieuw blokkot tijdens kerstperiode

    vrijdag 22 december 2023
    De blokperiode komt steeds dichterbij. Voor wie studeren in groep beter lukt dan alleen op de kamer, opent de jeugddienst opnieuw het blokkot. Hogeschool- en universiteitsstudenten kunnen op verschillende locaties met het nodige comfort en wifi, in groep studeren.
  • Mieke

    Mieke werd onthaalouder na een carrièreswitch

    maandag 13 november 2023
    Mieke ruilde eind februari haar job in de thuiszorgsector in voor een job als onthaalhouder. Ze krijgt dagelijks een zestal kindjes over de vloer bij haar thuis in Beerst, waar ze woont met haar man en vier kinderen. “Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik de ommezwaai heb gemaakt.”
1-10 Van 10